İstanbul Evden eve nakliyatçılar Derneği (END) Geleneksel İftar programı gerçekleştirildi

END İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

İveco firmasının sponsor olduğu İftar programına END Başkanı Ali Ayılmazdır ,  IVECO firmasının genel müdürü Özgür İşler, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, Üsküdar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Terlan Kaya, İstanbul Özel Halk otobüsleri Esnaf odası ve Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık , sektör temsilcileri ,tedarikçi firmalar ve Nakliyat firmaları temsilcileri katıldı

Birlik ve beraberliğin vurgu yapıldığı ve yoğun ilgi gösterilen iftar programında END yönetim kurulu Başkanı Ali Ayılmazdır, Dernek faaliyetlerinden bahsederek, 8 yıl evvel temelini attığımız Derneğimiz  "END sektörün güvencesi oluyor, iftar programına katılan sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Programda Derneğe hizmet veren katkı sağlayan firma temsilcilerine ve kişilere plaket verildi

Her yıl olduğu gibi bu yılda IVECO firmasının genel müdürü Özgür İşlere Plaketini END-Yönetim Kurulu Başkanı Ali AYILMAZDIR verdi 

Derneğin Kurucu üyesi Merhum Engin AYAZDIR anısına END yönetiminin hazırladığı plaketi Merhumun adına oğlu Kadir AYAZDIR Plaketi H.Timür KARAHANCININ elinden aldı. 

Onursal üye ve  her etkinlikte Derneği yalnız bırakmayan Aybir Lojistik firmasının sahibi Adem AYILMAZDIR plaketini Üsküdar esnaf kefalet odası başkanı Terlan KAYA taktim eti. 

Derneğin tedarikci firması Ulusoy Sigortasına derneğimize yapmış oldukları katkıdan dolayı Yönetim kurul başkanı Adem AYILMAZDIR adına kardeşi Mehmet AYILMAZDIR teslim aldı Plaketi taktim eden END Yönetim Kurlu Başkan vekili Yusuf ÖZADANIR 

Derneğin tedarikçi firması ŞAHPAY KAROSER & OTOMOTİV Yönetim Kurul Başkanı Necati BAYRAM beye katkılarından dolayı teşekkürler END yönetiminin hazırladığı plaketi Nakliye camiasının ilk kurucularından İdris AYILMAZDIR taktim etti. 

Derneğin üyesi ve aynı zamanda Trabzon temsilcisi YAYLIOĞLU NAKLİYAT Sn: Yaşar YAYLIOĞLUNA üstün çabaları ve yılın en duyarlı ve en başarılı üyesi seçildi .

END yönetiminin hazırlamış olduğu Plaketi vekaleten Royal Nakliyat yönetim kurulu başkanı Abidin ŞAHİN aldı. plaketi Taktim eden END Yönetim Kurulu Başkan vekili Bayram METE.